19 september, 2024

Ängelholmsresan

Ängelholmsresan

När Moderaterna möter väljarna i valet 2026 har vi styrt Ängelholms kommun i åtta år. Det är naturligt att styrandet tar mycket fokus och vi behöver därför ständigt lyssna in tankar och idéer om hur vi kan fortsätta utveckla Ängelholm. För att vår politik ska vara relevant för framtiden är det viktigt att ha örat nära marken och lyssna på de som bor och verkar i vår kommun. Moderaterna lanserar därför Ängelholmsresan.

Politiskt utvecklingsprojekt

Moderaterna i Ängelholm har bildat fyra arbetsgrupper bestående av politiker och partimedlemmar som under hösten ska genomföra ett stort antal verksamhetsbesök i vår kommun. Totalt deltar drygt 30 medlemmar i arbetet. Under september till november ska varje grupp göra minst fem verksamhetsbesök och träffa företag, föreningar och andra viktiga aktörer. Grupperna kommer arbeta utifrån varsitt politikområde: Företagande och entreprenörskap, Välfärd, Civilsamhälle och föreningsliv samt Bygg och fastighetsägare. De erfarenheter, intryck och förslag som grupperna samlar in kommer utgöra en viktig del i arbetet med Moderaternas valprogram inför valet 2026.

Företagande och entreprenörskapsgruppen är först ut av grupperna, som den19 september kommer träffa ett par företag under en frukostträff. Där efter hakar de resterande grupperna på för att göra minst fem verksamhetsbesök var.

För mer information

Namn: Robin Holmberg

E-post: Info@engelholmsmoderat.se

Ta ställning och dela artikeln